MANIPULARE PSIHOLOGICA PDF

Manipularea psihologica este un tip de influenta sociala, interpersonala, cu diferite efecte asupra victimei, practicata din diferite motive. Numărul 2 este important în orice relație >> Manipulare Si Dezinformare Cele 10 Strategii de Manipulare a Maselor manipulare-vs-persuasiune-in-publicitatelva

Author: Zushura Yosho
Country: Romania
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 9 April 2014
Pages: 237
PDF File Size: 4.66 Mb
ePub File Size: 18.62 Mb
ISBN: 902-4-48538-503-3
Downloads: 69854
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vokree

Manipulare Si Dezinformare

Pierre Debray-Ritzen, dezinformarea e furnizarea unor informatii generale eronate unor terti, determinandu-i sa comita acte collective sau sa difuzeze judecati dorite de dezinformatori.

Dexter Trailer Cu: Modificarea circumstantelor se face prin modificarea proportiilor in fortele prezente 6. SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. First Ballantine Psiholoogica, Maniheismul, crearea a doua tabere departajate categoric, opuse ireductibil, una a celor buni si alta a celor rai. Dezinformarea este intotdeauna deliberata, iar decizia de a recurge la ea releva o stare de spirit ale carei resorturi complexe nu pot fi deduse.

  CATAROS HEREJIA PERFECTA PDF

Dezinformarea ca arma isi deghizeaza intentia de transformare a tintei intr-un obiect manipulat. Publicitate Si Tehnici de Manipulare.

Militara, Bucuresti,pag 24 Datorita cuvantului desinformation, s-a lansat deja o anumita dezinformare. Brad PittEdward Norton. Pentru a se numi dezinformare trebuie sa existe alegerea deliberata, intentia de manipulare sau exercitare a influentei.

Sensul comunicarii de masa orienteaza, prin continutul lor, publicul larg, ele fiind parghii de influenta constructiva, dar si de manipulare. Mean Girls Trailer Cu: Originalitatea dezinformarii moderne consta, se pare, din trei elemente: Meet Joe Black Cu: A se adresa publicului ca unor copii mici.

Morgan FreemanTim Robbins. The Last Photo Shoots.

De Vest, ; 32 2. Contagion Trailer Cu: Perfect Stranger Trailer Cu: Cuvantul este unitatea de baza a omenirii, a comunicarii, a informarii, dezinformarii, manipularii.

MANIPULAREA by Iulia Bunescu on Prezi

Richard GereEdward Norton. Nu exista fiinta care sa nu comunice. Tom HanksCatherine Zeta-Jones.

Dezinformarea prin comunicare, manipulare 2. Dezinformarea poate deveni o lovitura fata pentru o societate, ea poate pierde contactul cu realitatea.

  EAMCET PHYSICS FORMULAS PDF

Peter BergmanLauralee Bell. Prin aceste procedee se poate destabiliza un stat, o societate.

Filme despre manipulare –

Manipularea reprezinta o acreditare psijologica falsa a realitatii. Jessica BielBen Barnes. Principalele caracteristici ale limbii de lemn sunt: Your consent to our cookies if you continue to use this website. Julia StilesLiev Schreiber.