KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Vudojin Shami
Country: Canada
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 5 December 2004
Pages: 55
PDF File Size: 15.89 Mb
ePub File Size: 2.65 Mb
ISBN: 571-4-59911-173-4
Downloads: 43425
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malkree

Create lists, bibliographies and reviews: Een goede basis voor je elevator pitch!

Deze kwaliteit is jouw uitdaging: Kwaliteiten bij anderen neer te leggen, die het meest op hen van toepassing zijn. Please enter recipient e-mail address es. Onder jouw krenterigheid zit de kwaliteit kieskeurigheid. Je kernkwaliteit moet het positief tegenovergestelde zijn van je allergie. Voor je ondernemingsplan en je acquisitie onontbeerlijk! Remember me on this computer. Hoe krijg je het voor elkaar dat je kwaliteiten meer benut of juist minder, naargelang je mwaliteitenspel Zoiets willen ze niet nog een keer.

Op zoek naar je kernkwaliteiten alleen Je neemt de stapel kwaliteiten. Zo wordt hun bedrijf er beter van en blijven ze zelf lekker aan hun ontwikkeling werken.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Reviews User-contributed reviews Handkeiding a review and share your thoughts with other readers. De kwaliteiten worden geschud en elke speler krijgt willekeurig vijf kaarten. Vervolgens bekijk je welke kwaliteit er onder deze allergie zit.

  JAMES STIRLING STAATSGALERIE STUTTGART PDF

Please verify that you are not a robot.

Daarnaast vind je er ook uitleg over vervormingen en hoe je daar mee om kunt gaan. Dan worden de kaarten die op de lijstjes staan uit het spel gehaald. Ook kun je gaan bekijken in hoeverre je je kwaliteiten kwijt kunt in je werk. Moet haar bedrijf versterken of verbreden? Handleiring Web browser is not enabled for JavaScript. Met wat creativiteit kun je ook je eigen spelvorm bedenken. Preview this item Preview this item.

Toch kan ze maar niet besluiten om ook echt op zoek te gaan naar personeel. Privacy Policy Terms and Conditions. Heb je deze kaart gevonden in de stapel kwaliteiten, dan leg je hem rechts van de allergie op tafel.

You may send this item to up to five recipients. Please enter your name.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Nu heeft ze haar keuze letterlijk in beeld en kan ze gaan puzzelen, kwaliteitsnspel, wegleggen enzovoort, net zo lang tot het voor haar duidelijk is. En wat moeten ze — met het oog op de toekomst – misschien nog verder ontwikkelen? Een voor een pak je een kaartje van de stapel en beoordeel je of je deze kwaliteit:.

Please enter the message. Je alleen met de vervormingen bezig te houden als je lekker in je vel zit en er wat van wilt leren. Je neemt de stapel kwaliteiten. Heb je deze kwaliteit gevonden, dan leg je hem links van je valkuil, waarmee je het kernkwadrant completeert. Naast de praktische uitleg van de methode van het kernkwadrant geeft het boek ook een inspirerende visie op de ontwikkeling van mensen in organisaties en op nieuw leiderschap.

  LIALDA PACKAGE INSERT PDF

Eerst maakt ze een selectie op grond van haar zeven beste kwaliteiten. Je kunt in sommige situaties bijvoorbeeld krenterig doen. Noot van de redactie: Add a review and share your thoughts with other readers.

Zoals laatst, toen bleek dat er een bepaald merk niet op voorraad was: Hiervoor handlleiding je de stapel vervormingen. Dat bevordert de samenwerking niet!

Het kan zijn dat een kaart van jouw lijstje al is weggehaald, maar dat maakt niets uit. Deze kaarten worden geschud en in een dichte stapel op tafel gelegd.

WorldCat is the world’s largest library catalog, helping you find library materials online. Spelen Wil je met het kwaliteitenspel aan de gang, dan kun je het bestellen bij de uitgeverkopen bij de betere boekhandel of handlejding lenen bij een grote bibliotheek.

Welke eigenschappen botsen zo met elkaar? Hij besluit om, met behulp van zijn vriendin, een kernkwadrant te maken.