KOC629Q NEDERLANDS PDF

daewoo koc q magnetron pagina 1 van 18 nederlands ook voor Posez une question au sujet de daewoo kocq avez vous une question au sujet de. Buy Microwave spares and parts with confidence at BuySpares – Approved Dealer, Price Match Guarantee and Next Day UK Delivery available!. Suzuki Df Df Service Manual Handleiding Daewoo KOCQ (pagina 14 van 20) (Nederlands). 20l touch control microwave with grill daewoo.

Author: Kakasa Nanris
Country: Italy
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 6 August 2016
Pages: 339
PDF File Size: 16.74 Mb
ePub File Size: 14.58 Mb
ISBN: 146-5-99116-454-1
Downloads: 99916
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudok

Dit geldt voor aardappels, kippenlevers, worstjes, eidooiers en sommige vruchten.

Algemeen gebruik Nederlanes volgt een aantal instructies om gevaarlijke situaties te voorkomen en optimaal gebruik van de oven te garanderen: Gebruik dit alleen op de roestvrijstalen oppervlakken, de draaischijf en de draaisteun. A manufacturer can have multiple brand names. Probeer de veiligheidsgrendel van de deur niet buiten werking te stellen of er op een andere wijze aan te knutselen.

In tegenstelling ko6c29q gewone magnetrons kunnen de buitenkant en deur van deze oven wel heet worden. De energiebesparende stand instellen 1. Laat hem eerst door een bevoegd monteur repareren.

Microwave Spares

Druk op een willekeurig toets om de oven weer te kunnen bedienen. Verwijder deze voordat u de oven in gebruik neemt. Zorg dus ook dat u bij het schoonmaken van de gleuf en de bodem met een vochtige doek het stuk met de gaten niet raakt. Gebruik de oven niet zonder het draaiplateau. Als de ventilator nog ingeschakeld is, gaat het display pas uit nadat de ventilator gestopt is. Plaats de oven zo dat deze opening niet wordt afgesloten. Het lampje moet daarvoor aan kracht inboeten.

  MANUAL DE DIBUJO ARQUITECTONICO CHING PDF

DAEWOO KOCQ Microwave oven download manual for free now – |

Sluit dit apparaat aan op een geaard stopcontact. Deze zijn afhankelijk van de begintemperatuur van het voedsel en van het gewicht en de structuur ervan. Drank die in de magnetronoven wordt verwarmd kan overkoken. Het draaiplateau dient regelmatig te worden gereinigd. Stel de klok in.

Gebruik geen plastic of piepschuim voorwerpen in de oven direct na combinatiekoken. Hoe weet ik of de oven in werking is? Als de stroom weer is ingeschakeld of de stekker weer in het stopcontact zit, wordt op hederlands display “0” weergegeven. Gebruik geen schuurmiddel of schoonmaakmiddel en gebruik zo weinig mogelijk water. Wees voorzichtig met het openen van de deur en bij het plaatsen en uitnemen van schalen met voedsel. Kookgerei van porselein of keramiek is zeer geschikt voor gebruik in de magnetron.

Boven in de oven is een grilelement gemonteerd dat onafhankelijk gebruikt kan worden.

Voor een kooktijd van 5 minuten en 30 seconden drukt u op 1min. In het display wordt ” Laat kinderen alleen onder toezicht de oven bedienen.

U kunt wel kleine stukjes aluminiumfolie gebruiken om sommige kwetsbare delen van het gerecht bijvoorbeeld de uiteinden van vleugels en poten van een kip of de staart van een vis af te dekken.

Zorg echter dat de folie de ovenwand niet raakt, omdat dit beschadigingen kan veroorzaken. De microgolven worden bij het openen direct uitgeschakeld en de ingestelde tijd blijft stil staan totdat de deur weer wordt gesloten. Gebruik een schone, zachte en droge doek. De overige stoom condenseert op relatief koele plaatsen, zoals de deur. Het metalen scherm kaatst de energie terug in de ovenruimte. Alleen een bevoegd monteur mag het netsnoer vervangen.

  CLOSTRIDIOSES EM BOVINOS PDF

Het meegeleverde plateau moet worden gebruikt. Ze laten echter geen microgolfenergie door. De warmte komt in dit geval niet meer van de microgolven, maar door warmtegeleiding van de buitenkant naar het midden van het gerecht.

Selecteer ontdooien naar gewicht of ontdooien met tijdsinstelling.

Microwave Spares | BuySpares

Kijk in de onderstaande tabel voor de details met betrekking tot het vermogensniveau. De meeste soorten glas zijn ook zeer geschikt.

Compact voedsel zoals vlees heeft meer tijd nodig om warm te worden dan luchtig voedsel zoals brood of cake. De deur en het interieur van de oven worden erg heet. Dit geldt nrderlands voor aardappelen, tomaten, appels, worstjes, enz. Als u diverse stukken tegelijk kookt zoals aardappels in de schil, legt u ze in een kring om ze gelijkmatig te koken. De g-indicator gaat knipperen.