INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Moshicage Kizragore
Country: France
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 11 April 2014
Pages: 279
PDF File Size: 8.92 Mb
ePub File Size: 11.62 Mb
ISBN: 835-1-73776-927-1
Downloads: 71333
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikokinos

Ene C-tin la Reg. Vizitam o familie de albine care a trecut prin grila si a inceput captarea pe cale naturala a varroa. Bio Stup – Rezultatul iernarii cu doua familii intr-un stup. Deparazitare naturala de varoa Ibmultirea schimb linistit Oferta vanzare roiuri pt. Analiza unei familii de albine si operatii din aceasta perioada. Filmare practica la stupina. Si ce ati facut sa inceapa sa creasca aluni?

Cum prindem un roi. Zbor de curatire pe 2 Martie iar unele albinute chiar au inceput sa bage si putin polen. Cursuri apicultura la distanta proful online Ioan Ursu lectii stuparitul afaceri albine apicultori incepatori sfaturi practice matci stupina apicole.

ABC Apicultura – Povesti despre albinute pentru cei mici si nu numai. Discutie cu 2 apicultori incepatori despre inmultirea albinelor si captarea naturala a varroa.

Watch ALBINELE IN APRILIE SI PADUREA in good quality on

It looks like you’re missing alt text for several images on your page. Solutie optimizata la problema familiei fara matca. Apoi,binenteles ca fiecare domeniu are mcile ei secrete insa,cine este interesat cu adevata,…le afla!

  LG LW65 PDF

Cum ajutam un nucleu depopulat dar cu matca inultirea si imperecheata, pentru a demara activitatea. Cum putem ierna mai mult de 3 roi intr-un Bio Stup, eliminand condensul, castigand caldura si conservand lazile.

Beekeeping – Google+

Iata cum femelele de varroa destructor ies imediat odata ce trantorul a taiat capacelul celulei. Vagoane apicole de vaznare.

Continuam deparazitarea naturala de varroa folosind rama capcana cu larve de trantor si analizam si gradul de infestare – 15 Mai Lucrul cu cresa de regine. Discutie sinteza cu ucenicii mei despre cunostintele acumulate. Lectia – Clasa 6 – Numere prime Numere compuse Teorema impartirii cu rest.

Problema de apicultura – De ce aceasta reactie ciudata a familiei de albine cu o matca facuta ghem? Matcile tinere dau lupta pentru suprematie – Inmultire eficienta a doi roi secundari de albine. Poate as sti daca as fi consumat trufa alba cruda, eu am cumparat odata un mic recipient din Italia cu trufa neagra taiata felii si conservata in ulei amar de masline, care avea gust de petrol, ulei mineral, benzen… o oroare cu conservanti, pacat de cei 7 euro cheltuiti aiurea.

  JEROMITA LINARES GUASTAVINO PDF

Matca eliberata dupa 4 zile.

Cat putem, insa sa ne inspiram din intelepciunea naturii, poate ca balegarul da o savoare aparte, pretuita, necesara chiar, cine stie ce chimie se petrece in sol, pana la urma? Sava -Despre Podul lui Traian din Tr.

Lectii Apicultura Pasiunea ta deveni o afacere de succes daca intri pe blogul meu si citesti toate articolele pe care ti le-am pregatit pe lectii apicultura. Discutie utila despre varroa destructor, eficienta sporita a ramei claditoare si deparazitarea la Bio Stup.

Lucrari de primavara cu 2 viitori apicultori.

ALBINELE IN APRILIE SI PADUREA 2017

Largirea cuibului la o familie de albine din “Bio Stup – Ioan Ursu”. Cum putem obtine matci de calitate pornind de la o albinelpr valoroasa de schimb linistit. Matca fara aripi – Cum s-a imperecheat ea?