GUYON SUROBOYOAN PDF

Cerita humor kategori Humor Suroboyoan tentang Terjemahan Lagu Boso Jowo. Download Guyon Suroboyoan apk 1 and all version history for Android. Aplikasi bacaan humor yang bisa dibaca sewaktu santai atau saat di. Guyon suroboyoan halaman 2. DIUBER CELENG Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. “Waras ta!! ” jare Brudin ndhik Bunali. “Waduh.

Author: Shakami Kagajar
Country: South Africa
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 5 August 2013
Pages: 437
PDF File Size: 1.27 Mb
ePub File Size: 4.58 Mb
ISBN: 963-1-40015-891-1
Downloads: 45511
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinojinn

Saiki tebusen resep iki yo” jare doktere. Pas melek moro-moro ndhik ngarepe Kayat wis onok dhuwik sak karung, seket ewuan kabeh. Pikire bojone Cak No, mek disun thok ae, gak bakal konangan, opomaneh jamane krismon lak lumayan tah. Bojone Turkan mbobhot guedhe, wis kari ngitung dino.

Mat Pithi onok meh sewulan ndik rumah sakit wis diusung saka barak sing ndik garis depan. Lek gak, lha lapo tak belani ndhodhok sarungan sak uwen-uwen. Wis, yo gak opo-opo. Bareng wis waras, Mat Pithi wis mulai dines maneh.

Bareng ndhelok Wonokairun koyok ngono langsung gak mentolo. Masalae pas lawange dibukak Kelik ndhelok bojone lagi turu ambek bosse. Moro-moro onok tilpun muni, tibake Joko sing nilpun. Sisuke Wonokairun teko maneh ndhik minimarket, saiki tuku biskuit balung pakane asu. Mene sampek konangan karambol maneh awas kon yo!!!

  CASHUNITE COMPENSATION PLAN PDF

Guyon Suroboyoan

Arek telu iki niteni, ben dino bosse mesti mulih ndhisiki, jam loro awan ngono wis amblas. Mari takon Mat Pithi metu saka ruangane dokter Nursalim. Mergo kepingin nyenengno bojo, Turkan manut opo jare konco-koncone. Pas mudhine enak-enak ndungo, moro-moro Mbah Jo megap-megap gak isok ambekan, raine pucet, tangane gemeter.

TUDIONO: Guyon Suroboyoan Cak Kartolo

Funny Stories For Who Viewed My Profile? Cerita Lucu Malam Pertama. Arek telu iki wis sui koncoan apik, cumak sayang Kelik wonge rodhok ndlahom sitik.

Get our Android app, iOS app or Surobpyoan app from the official app stores today! Wis tah tak jamin gak bakal nyatek.

Akeh wong sing kelangan, soale masio sangar, mbah Jo iku wonge apikan.

Mat Pithi lara untu. Cobak, opo maneh singdidulek-i nek wis ndik kamar arek guhon. Sing siji dokter gigi Nursalim, sijine Awad Dahdah. Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang tunggu, anake dikongkon mulih “Wis kono muliho, koen ngrewangi ibumu. Cerita Lucu Abu Nawas. Lawang kamare dibukak alon-alon, karepe kate ngageti bojone. Sakri njupuk watu kali terus diuncalno ndhik lobang mau. Sing pertama ibu-ibu umure sekitar 60an.

Biyen aku iki guanteng suoboyoan sugih, lha saiki aku malih ireng mlarat koyok ngene iki mergo dibujuki ambek jin” jare Kayat. Sing penting sikilan, gak nggawe kruk. Sore-sore, man Dul nyeluk Mat Pithi, diajari nguyuh sing tepak,cek gak njibrat suroboyaon. Anime Love Story Games: Opo maneh awakmu wis kadung koyok ngono, gak bakal isok luwih soro maneh, wis tah gak rugi pokoke. Pas didhelok, tangane Sudjak putih kabeh.

  BIOSTATISTIQUE SCHERRER PDF

Kon kiro aku iki PLN tah!!! Wah iki rodok angel mbedheke, pikire. Guyon Suroboyoan Bagi Anda para pecinta humor suroboyoan, sudoboyoan gratis Guyon Suroboyoan ini sangat cocok untuk Anda untuk mengisi waktu luang Anda dimana saja Berisi kumpulan cerita lucu khas daerah Jawa khususnya Jawa Timuran Guyon Suroboyoan berisi dagelan lucu yang pasti sudah Anda kenal dan akan membuat Anda tertawa sampai puas Arek-arek Suroboyo, ayo download aplikasi Guyon Sudoboyoan dan selamat menikmati guyonan khas Jawa Timuran Aplikasi Guyon Suroboyoan ini selalu kami update dengan banyolan-banyolan terbaru yang belum ada ditempat lain dan pasti pertama kali Anda lihat Semoga dapat menghibur.

Bojone ndhik omah nunggu suwe Mat Pithi gak balik-balik. Untung kanca-kancane cepet nggawa Mat Pithi nang barak, dadi jik isok ketulungan nyawane. Mat Pithi langsung nyaut: Rodok pincang thithik lak malah tambah gaya, lah, wong tentara mulih saka perang.

Wis pokoke kon ojok sampek ngentut yo.