DESCARCARE DECLARATIA 394 PDF

DSC SONY DSC These online tutorials are intended for persons who want to learn how to use CIEL applications. All you have to do is choose the CIEL product you are interested. Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la Data-contabila-vs-data-factura-data-document ยท Declaratia noiembrie

Author: Taumuro Shaktigore
Country: Rwanda
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 28 June 2011
Pages: 491
PDF File Size: 13.60 Mb
ePub File Size: 14.45 Mb
ISBN: 696-8-55992-838-9
Downloads: 89930
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tujar

Puteti edita si vizualiza tabele DBF.

Portal WinMENTOR SOFTWARE

Aplicatia a fost lansata in si se afla in anul 12 de functionare. Intrastat, Postcalcul, Bilant 1. Portofoliu lucrari Intrastat Postcalcul HomeCont6. Usor de exploatat 13 ani de experienta in domeniu Programul pentru verificarea si generarea declaratiei statistice intrastat in format XML cu NC8 ver. Poate fi folosit si in retea fiind multiuser in varianta deflaratia plata. Drumul spre Turcia prin Bulgaria: Vezi detalii program Homecont 6.

Aplicatia de postcalculatie a costurilor a fost scrisa initial pentru firmele de productie si a fost adaptata in zona serviciilor de inchiriere spatii tip cladire de birouri, MALL sau similar. Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2. Vezi lista proiectelor din SUA listate pe www. La Cizmaria Informatica 1 2 Citeste mai multe despre FoxPro – xescarcare “Cizmaria informatica 2” 3 Angajam programator – sau Cizmaria informatica 3 4 Cu cotu’ pe tastatura – cizmaria informatica 4.

  EDOUARD CLAPAREDE PDF

Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Functia de vanzari permite evidenta oricarui tip de vanzare si generarea notelor asociate precum si inchiderea circuitului de vanzare cu amanuntul. Restrictie pentru operare date pe an financiar si luna financiara.

Puteti edita structura tabelei prin inserarea de cimpuri noi sau modificarea celor existente. Nirul are subfunctie specializata pentru receptia in magazinele cu amanuntul boutique: In varianta cu plata declaeatia de firme este Postcalcul – productie, servicii Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Toate programele informatice realizate sunt pe baza de comanda.

De ce a stopat Microsoft dezvoltarea FoxPro?

Sau cum sa nu faci aplicatii informatice tampite Cu cotu’ pe tastatura in format PDF De la colegi Locuri inguste in viata. Despre Visual Foxpro Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul delcaratia sunt scrise in FoxPro2.

  CHEVALLARD LA TRANSPOSICIN DIDCTICA PDF

In special realizam si implementam programe financiar contabile din gama ERP.

Intrastat 2019

Pamflete si Lucruri care NU intereseaza pe nimeni 1 Divertisment: Se pot realizare rapoarte ad-hoc pe tabelele respective. Ruleaza sub Windows toate variantele Inclusiv Windows Se pot crea indecsi de ordonare. Descrierea catorva hoteluri din Turcia Descrierea catorva hoteluri din Turcia Vacanta: Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la sfarsitul lunii financiare.

Puteti face o descriere pe scurt pe e-mail a problemelor sau a cerintelor pe care firma dvs. Recomandari din diverse alte domenii: Cu siguranta migrarea din FoxPro catre alte medii a acestor solutii va dura citva ani.

Intrastat Aplicatia declaraatia pentru validarea declaratiei statistice intrastat. Functiile de baza sunt: Plimbare cu barca cu motor la Eforie Nord declaraita portul Belona in perioada iunie-septembrie