DECLARATIE CAS PFA PDF

din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Shabei Zurn
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 28 July 2008
Pages: 13
PDF File Size: 15.31 Mb
ePub File Size: 19.74 Mb
ISBN: 363-1-19404-378-8
Downloads: 62912
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazushura

Ultimele articole Procedura de compensare sau de recuperare a pierderilor fiscale Asociere persoana juridica cu persoana fizica. Am inceput de anul trecut din Octombrie mai exact sa lucrez ca freelancer.

Eu lucrez ca scriitor de articole de putin timp pentru o firma din Cipru.

Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile. Astea sunt scrise pe larg in cap. Prestarile de servicii se includ in aceasta categorie a veniturilor impozabile, de natura economica etc. I, articolele si literele aferente. We see your point why you’ve turned to us; furthermore, we don’t evaluate your history by offering you an opportunity both to dispose finances and develop your credit history for the future, demonstrating declsratie a trustworthy debtor you are!

Raspunsul tipic a fost: Urmeaza sa ma angajez in UK pe un contract de prestari servicii pot obtine orice act cum ca a fost taxat in UK venitul dar voi fi angajat acolo si voi sta practic in Romania. O sa fiti surprinsi dar si contabilii sunt uameni.

Lucratori independenti

Este o decladatie rapida si simpla de calcul a venitului net in sistem real. Multumesc, uite cum invatam lucruri noi: Pentru calculul venitului net, a cheltuielilor deductibile, a venitului impozabil si a impozitului conform prevederilor contabilitatii in partida simpla iti recomand Pachetul de contabilitate pentru activitati Independente.

We appreciate each our client and would like to grant a special approach! Eu declarayie sunt in Anglia, lucrez pentru o firma de contabilitate de aici. A actuality she has little question been dining out on ever because.

  GWT UIBINDER TUTORIAL PDF

The 1st one means to go to a banking establishment. Din codul fiscal articolele de mai jos mie mi se pare ca se poate. E doar un impozit sau cateva procente edclaratie spre sanatate si pensie de asemenea? Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Cum am zis, ma pregatesc de inchisoare.

PFA cu activitate suspendata. Sunt plecat in Uk din noiembrie ca self employed.

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Multumesc frumos de raspuns. Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal.

Buna ziua, Daca sunt angajata full time in cadrul unei companii din Romania cu contract de munca cu norma intreaga unde imi sunt platite toate contributiile catre stat si realizez in paralel si activitati de freelancing introduc date pentru o companie din afara mai este necesar sa imi fac PFA?

Mentionez ca inca avem domiciliu fiscal in Romania pentru ca avem un apartament cu credit la care platim rate dar nu locuieste nimeni. Asta ramane de vazut… Ideea ar fi sa platim taxe nu sa facem hartii! Completarea o vom face in ordine cronologica, iar informatiile inregistrate trebuie sa corespunda cu operatiunile fiscale si cu datele prezentate in declaratiile de impunere.

Cei care se intereseaza de subiect afla informatia. Acesta este un sfat general valabil pentru cei cu venituri atat de mici si care nu stiu incotro se va indrepta afacerea lor. Aceste tipuri de venituri nu pot fi prestate fara o forma de inregistrare fiscala.

Ma ajuta mult, sa stii. Ti-a placut acest articol? The Samsung Galaxy XCover incorporates a 3. De-asta sunt revoltat pentru ca in 4 ani, nu s-a sinchisit nimeni sa mentioneze acest plafon. Buna Luiza, presupunand ca: Un model pe care il puteti folosi oricand, explicat de expertul contabil Zoom fiscal: In trecut am mai fost PFA pe prestari servicii IT faceam siteuri etc insa am renuntat la asta si m-am apucat de afiliere pe persoana fizica simpla PFA — ul desfiintandu-l.

Forum PFA – Informaţii PFA

Eu nu am depus nimic in mai pt ca nu lucram in mai. Ca sa stabiliti daca sunteti considerat rezident in Romania cax la pasul urmator. Cum voi declara acest bani? As a student, you ought not just consider having a look at classification essay, it’s also smart to consider writing a sample essay which may be seen as a sample paper by other pupils.

  HP DESKJET 9803 PDF

If you want to get a cash advance in Kentucky, you may also utilize it. De aceea este recomandat ca in contractele de prestari servicii incheiate cu tertii sa se introduca clauze care sa arate in mod cert faptul ca activitatea nu este una dependenta, adica mentionat in mod specific faptul ofa nu exista un program stabilit, ca activitatea se desfasoara cu resursele poprii si la sediile proprii cu angajati proprii etc.

Ramane la alegerea voastra intre aceste doua forme, in functie de respectiva profesie liberala. Sunt pe cale sa incep activitati de afiliere, adsense si fotografie de stock. Buna Luiza, am si eu o intrebare. Am inteles ca pana la 15 martie se depune declaratia unica cu incasar… Marius on Declaratia Unica. Pe perioada cand eu imi desfasor activitatea ca freelancer — trec in fara plata la firma unde sunt angajat. Au gasit o zona declaratoe internetmare de tot cat tot internetu si pe care copyscape nu o vede.

Daca va incadrati la unul din punctele de mai sus, datorati impozite si contributii statului roman.

Ghid PFA – Specialist in Declaratia Unica!

Deci nu, nu exista ce ai intrebat tu. De altfel, daca ar fi sa ma intorc la xas de munca, deci carte de munca, cum ar trebui sa declar veniturile castigate in afara tarii?

Banii ii trimit intr un cont personal din Romania. There are also a lot of men from border areas near Mexico who also can use this service.