AKORDI I HVATOVI NA GITARI PDF

Akordi i hvatovi na gitari. Front Cover. Žarko Vukosavljević. Sportska knjiga, – pages Bibliographic information. QR code for Akordi i hvatovi na gitari. Akordi i tablature Tablature su u biti slikoviti prikazi načina na koji se hvata neki akord na gitari. Akord je zahvat na vratu gitare na kojem se na određenim mjestima pritiskaju žice kako bi se dobio određena kombinacija zvuka. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika.

Author: Dugis Mezisho
Country: Swaziland
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 19 July 2007
Pages: 114
PDF File Size: 19.99 Mb
ePub File Size: 8.43 Mb
ISBN: 673-1-22073-185-7
Downloads: 40840
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Brarg

Nikola Begenisic marked it as to-read Aug 27, Open Preview See a Problem? This content is licensed under a Creative Commons License. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.

Akordi i tablature za gitaru

Robert Gabor marked it as to-read Dec 31, Cmol Halo, ko te bre smara ‘alo, prica smo stara B opet napadas mene Gis B C a znam, nisi sam Halo, ko je tu s tobom hajde, reci joj zbogom ako ne dodjes nocas ja prekidam Cmol B Sklonite giari mene sve, flase prazne, nacete Gis B glupe stvari njegove i ostre predmete zovite me celu noc, mozda me dozovete ja po podu valjam se, on lomi krevete Ref.

Goran Karan- Znam nisam te vrijedan.

Sasa Matic – Rastanak – Tekst i akordi za gitaru. Halid Beslic – Taman je – Akordi za gitaru. Mile Kitic – Oci moje – Tekst i akordi za gitaru. Goran Karan- Od srca do usana.

  LOS PIES DE BARRO SALVADOR GARMENDIA PDF

Problem sa hdmi i tv Update akordu za Windows7 do danas? Pedja Medenica – Nekada Lutka – Akordi za gitaru.

Postoje neki drugi svjetovi Za nas bi bili rajski cvjetovi O samo da si htjela pobjeci Ovako stisni zube ne placi. This book is not yet featured on Listopia. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Marija marked it as to-read Apr 28, Goran Karan- Samo moru virujem.

Barre akord

Ukupno su korisnika na forumu:: Refresh and try again. To ask other readers questions about Akordi i hvatovi na gitariplease sign up. Be the first to ask a question about Akordi i hvatovi na gitari.

Marko added it Nov 01, Duso Moja – Kemal Monteno – Cover. Goran marked it as to-read Jan 11, Veselinovic Igor marked it as to-read Mar 28, Ovaj topic je pregledan puta Broj poruka: Thanks for telling us about the problem. Return to Book Page. A D A ne brini se nista D vrijeme prolazi A posudit cemo nesto D i mladost gubiti G D za kucicu i klince sad je prekasno A D i priznajem buducnost vidim nejasno A D ide mi na zivce ide mi A D ide mi na zivce ide mi napisi jedno pismo kad budes daleko reci mi da nismo mogli nikako ja nemam vise volje da me popravis i bilo bi i bolje da me ne pamtis ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi D Hm G A nista staro nista novo nemam za rec D Hm A bezveze i bez zelja vec D Hm G A michael jackson sa djecakom odlazi lec G A i ja mogu preko vode prec ide mi na zivce ide mi ide mi na zivce ide mi Ne zovi mama doktora C Ma sto sad ljubav, F C Ma sto sad ljubav ima s tim, F Kad te vise ne volim ma C Kad te vise ne volim.

  ALBERTO GINASTERA MALAMBO PDF

Uz pjesmu mi se evo rodimo Uz pjesmu umiremo Slavonijo, ko te nije volio Ne zna sta je izgubio. Milica Pavlovic – Hej Zeno – Tekst sa akordima za gitaru.

There are no discussion topics on this book yet. Marko Stamenkovic marked it as to-read Jan 29, Zaustavite zemlju silazim, Em A nije mi do niceg, odlazim, D ja bas odlazim.

Akordi i hvatovi na gitari

A ja evo nekad sjetim se Sta moj caca znao reci je Sve ti duse, sine, slavonske Uz pjesmu prebole, al’ ne oproste. To see what your friends thought of this book, please sign up. Korisnici trenutno na forumu: MOlim vas preporucite mi neku pesmu sa kojom bih mogao da pocnem da sviram. Moris rated it it was amazing Nov 21, Goran Karan- Novi dan.